Skrivet av: gabbster | augusti 7, 2008

Blogs works in mysterious ways

Skumt, igår var tydligen den mest trafikerade dagen på min blogg med 71 besökare. På en dag. Det går fortfarande inte ihop i mitt huvud men jag blev glatt överasskad.
Hursom helst, nu när jag har fått Tv-spelshandled av att spela Final Fantasy så tänkte jag att jag skulle ta upp mitt gamla stickande tills jag blir bra igen. Det gör faktiskt till och med ont och jag kan inte vrida handen hur som helst, mycket irriterande. Dock så har jag fått det en gång tidigare och det var faktiskt även då Final Fantasy som var boven i dramat, jag är sugen på att köpa bandage på apoteket(säljer de bandage på apoteket förresten?) för att folk ska tycka mer synd om mig, men jag tror att Daniel skulle bli så trött på all min ständiga skjälvömkan så jag nöjer mig kanske med att gnälla lite i bloggen.

I Tisdags var jag på födelsedagskalas hos Tove borta i Akalla, det var väldigt trevligt med pannkakstårta, chaité och inte minst livespelning(!) tyvärr blev vistelsen inte lika lång som jag hade tänkt mig men jag kompenserade det med att ta en fika med Tove på stortorget igår efter jobbet. Det var enormt länge sen jag fikade ute på stan och det kändes riktigt mysigt.
Idag är jag ledig igen, mina två ”första” dagar på Drottninggatan har flytit förbi bra och det känns helt rätt att stå där om än bara tre timmar om dagen. Däremot tror jar att de lediga dagarna är de som blir mest stressiga. Nu har jag hela 3 saker jag måste hinna med: Ner till Game på Drottninggatan och lämna ett kvitto på en växling jag gjorde igår, bort till Game i Solna och hämta en nyckel så att jag kan öppna där på fredag, få tillbaka mitt precious ”The World ends with you” som jag förmodligen kommer att spela om och mitt i all röra måste jag försöka hitta en almanacka också.
Söndag nästa vecka fyller jag år. 21 alltså. Blä.

Annonser

Responses

  1. Känner igen det där, efter att inte ha spelat PC-spel på ett drygt halvår för att sen bli fast i WoW-träsket igen… min handled började gnälla efter bara ett par dagar, så pass att jag inte kunde fortsätta spela.

    21 är bara skoj, det är 22 du ska akta dig för!
    Grattis i förskott!!!

  2. usch, ja sånt är inte kul.. 😦 men men
    haha, tack så mycket, många säger att 23, 24 är guldåldern.. allt känns mest läskigt


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: