Skrivet av: gabbster | augusti 10, 2008

Söndag

Godmorgon folket. Nu är det Söndag, och här följer ytterligare ett helt meningslöst inlägg som jag komponerar ihop i väntan på att Ica ska öppna så att jag kan gå och inhandla dagens frukost: En ciabatta, ett paket juice, ost och grönsaker och kanske en banan.
Våran dator har blivit sjuk. Jag vaknade imorse av att det trummade i högtalarna som om någon cirkus var påväg. Det var det dock inte naturligtvis och efter att jag testade några grundläggande felsökningsmanövrar (typ starta om datorn m.m) så kunde jag fastslå att det förmodligen har något med tangentbordet att göra, vilket påminde mig om att Daniel väldigt entusiastiskt igår berättade för mig om ett program han hade hittat om gjorde att han kunde koppla ett och samma tangentbord och mus till flera datorer och skärmar. Vilket slutligen gav mig slutsatsen att HAN är personen som får ta sig en titt på problemet när han kommer hem. Jag har bara den bekväma rollen som budbärare, igen.

Igår hade jag min lediga dag för veckan, den sista på en och en halv vecka, det ”firade” jag och Daniel med att gå på Aquaria,  en fredlig resa som varade i ca fyra timmar innan dagen var ett minne blott. Bilder togs också som jag hoppas kunna lägga upp inom kort.
Men på Aquaria var det lika mysigt som alla andra gånger som jag har varit där trots en halvt bekämpad (jag ägnade morgonen åt att dricka 5 liter vatten) urinvägsinfektion.  Nästa gång vi hinner och orkar kanske vi kan ta oss till fjärilshuset också, där har jag bara varit en gång med pappa när jag var mindre än jag kommer ihåg.

Idag är det dags att jobba igen och efter fyra timmar på Game kommer jag och Micke att styra kosan ner till Söder för att äntligen efter en och en halv veckas väntande och planerande få se Batman – The Dark knight.
Av någon underlig anledning så slutar det som vanligt med att det bara är vi två som hamnar i varandras sällskap, trots att flera andra är pepp på att följa med(eller iallafall säger att de är det). Tråkigt men jag klagar inte, det är något jag nästan har vant mig vid vid det här laget och så får det vara.

Nu öppnar Ica, dags att handla frukost. Hejdå.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: