Skrivet av: gabbster | oktober 12, 2008

Morgonpigg igen?

För två timmar vaknade jag och kunde absolut inte somna om, jättejobbigt när det är första jobbdagen på veckan och jag inte kommer att ha en ledig dag förrän om sju dagar, och gårdagen var min första lediga dag sedan förra lördagen. Suck. Den här månaden jobbar jag verkligen livet ur mig, det ska bli så skönt att börja på Drottninggatan och iallafall få sex lediga dagar i månaden.
Igår satt jag och Daniel och spelade sjukt mycket PS3, han spelade en massa MGS4 medan jag mest satt och laddade ner demos till maskinen, Bioshock, Heavenly sword, Uncharted, Ratchet & Clank,  trailers för Mirrors Edge, och en assnygg Little Big Planet Theme!
Vi blev erbjudna att få åka hem till Jonas och Pam för att spela spelet men typiskt hade vi tvättid den eftermiddagen och allt spelande på våran TV gjorde mig helt yr och vid elva var jag så förstörd i huvudet att jag knappt kunde somna av allt maskinellt tjutande som kom från de halvt avslagna apparaterna i rummet. Detta fortsatte då med att jag nu vaknar astidigt på morgonen och inte har annat att göra än att slänga mig ner i datorstolen och leka i Illustrator.. Nu har klockan snart hunnit bli tio och det är ingen mening med att lägga sig och försöka somna om nu när jag ändå måste gå upp om en timme.
Även om jag inte dricker kaffe normalt så känner jag på mig att den här dagen kommer att kräva sitt energitillskott om jag ska palla jobba.

Det är så synd om mig jusst nu, ni anar inte.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: