Skrivet av: gabbster | oktober 18, 2008

LittleBigPlanet Försenat

Spelet som vi alla så hett längtar efter, som kom ut i butikerna redan i Torsdags, fick snabbt skickas tillbaka, en av låtarna i LittleBigPlanet har det framkommit att de utlåter sig tveksamt om Koranen av vilken anledning spelet dras tillbaka. Exakt hur lång förseningen blir vet ingen, en vecka eller upp till en månad. Spelet har alltså redan hunnit komma ut i många butiker i Sverige och hela världen och alla kopior får skickas tillbaka och skivorna måste tryckas om.

Igår var vi dock och åt tacos och spelade Rockband hemma hos Ville och Carro, jag vill påstå att jag mot slutet av kvällen mest hängde på micen och lyckades få in 100%, jag gissar att det var Queens of the Stoneage, nu såhär i efterhand är detaljerna aningen suddiga om jag får vara så pass ärlig. Det ska bli kul när det spelet ställs upp även här i våran lägenhet.
Förövrigt är det min sista dag i Farsta idag. Dags att kasta in handduken, uppsägningslappar ifyllda och det enda som kvarstår är sex timmar på golvet eller i kassan och att lämna tillbaka nyckeln.
Tack och hej, leverpastej.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: