Skrivet av: gabbster | oktober 24, 2008

Kickass dag!

Idag är det Fredag, löningen har träffat de flesta människorna i det här landet och i våran lilla butik(tillsammans med alla andra spelbutiker) har Fable II nått hyllorna, på Drottninggatan vet jag att det är fullt med bokade ex, och alla som trillar in idag för att hämta spelet hoppas jag har med sig en bra bunt med spel att byta in så att jag får lite att göra. Löning innebär dessutom att jag tar med mig Dead space idag också och försöker se om det kan vara något att slösa tid på.
Förutom attt det är Fredag och det ska kännas skönt med helg osv så har jag faktiskt inte en enda ledig dag förräns på Måndag, men jag klagar inte, jag har nämligen upptäckt att på Drottninggatan trivs jag som en dåre! Jag fick en förvånad kommentar över att jag var tjej och faktiskt verkade ”spela spel”, och att det kändes precis som att stå och snacka med personens många killpolare om spel när han snackade med mig, en annan blev så glad över att han hade träffat någon som ”passar att jobba i butik” när så många andra inte verkar bry sig ett dyft om sina kunder.
Så här mycket positiv feedback har jag inte fått tidigare, i Farsta var väl alla kunder bara vana vid att man skulle vara grymt serviceminded eftersom att Pam står där, men, när man tar det till ett ställe där det inte finns det i samma skala så höjer folk lite på ögonbrynen och ler, det gör att jag går hem och känner att jag har det bästa jobbet i världen.

Nåja nog om det, dags att kuta iväg och moppa golv!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: