Skrivet av: gabbster | december 16, 2008

December

Det har gått så lång tid att jag inte var säker på lösenordet längre. Iofs så har mina lösenord till de flesta ställen försvunnit eftersom jag knappt sitter vid datorn längre.  De timmar om dygnet som jag har för mig själv går åt att tvätta, handla mat, sova och kanske i enstaka fall hinner jag rita lite.  Det är ju sista månaden på året och  julafton närmar sig. Det spelar inte direkt någon roll eftersom den lilla julstämning som jag får kommer från att lyssna på Game’s utskickade julmusik som maler och maler och maler när jag står där åtta timmar om dagen och ler till alla kunder som desperat behöver hitta sätt att få utlopp för all sin stress.  På Söndag åker Daniel till Mora och firar jul med sin familj, jag undrar om jag ens kommer hinna märka att han är borta då jag inte är ledig en enda dag fram till juldagen.
Hur som helst, när allt detta jäktande är slut, och allt har återgått till det normala runt mitten av Januari så kommer det inte vara långt kvar tills jag och Daniel tar vårat pick och pack och lämnar lägenheten här på Norra Sationsgatan för att flytta till vårat nya hem i Bergshamra. Våran egna, helt egna lägenhet som vi de senaste veckorna har roat oss med att köpa. En fräsch takvåning på 61 kvm i det bästa området i Stockholm. Att få komma tillbaka dit är inte mindre än det bästa jag kan tänka mig. och att äga en lägenhet tillsammans med Daniel känns coolt.
Ja, där var mina tio minuter av internetanvändande över och jag måste hasa mig iväg till jobbet. Om någon kunde ge mig ett positivitetspiller jusst nu så vore det uppskattat, jag har nämligen aldeles för lite energi för att orka vara helt på topp hela den här månaden, fuck.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: