Skrivet av: gabbster | mars 12, 2009

Hej igen

Det är morgon och jag sitter och lyssnar på låten med Avishai Cohen  som varje vardagsmorgon upprepas ca 23 gånger innan murmeldjuret på andra sidan sängen surt kisar över täcket och låter sig besegras av den gryende dagen.
Runt omkring mig ligger det en massa reklampapper, upprivna kuvert och en filofax. Jag har precis tryckt i mig två dubbla smoothies ur recept från boken jag fick av Andreas igår och har iomed det fått i mig en hel grapefrukt, en banan, två kiwis och säkert en tredjedels annanas,  samt 5 dl mjölk. Förutom det så ligger snön som en tjock matta på marken, yay för några men jag ville börja cykla så jag är lite besviken. Jag får köpa ett till sl-kort och hoppas att vinterna har gett upp något så när om 30 dagar.

Det är ungefär 4 veckor sedan Daniel och jag flyttade in i lägenheten, vi trivs som idioter båda två, än så länge är inte allt på sin plats som det ska men jag gissar att det hör till.  Mycket av den lediga tiden går för tillfället åt att återhämta sig, komma i form.

Ikväll ska jag gå och se ”Män som hatar kvinnor” på bio med Micke, efter att ha läst boken så är väldigt sugen på filmen. Imorgon ska jag försöka hitta bästa sätt att ta sig till Solna ridskola som ligger en knapp kilometer härifrån och se över möjligheterna att börja rida igen. Det är något som slog mig ganska kraftigt igår att när man har pengar och fritid där man bara går och slöar, så varför inte? Det är dyrt att rida men det känns som det minsta jag kan göra för min egen skull. Och herregud vad bra jag skulle må av det.
Under tiden är det bara gardiner och lampor som fattas.

Annonser

Responses

  1. Hohoj, hej igen! Det var inte igår. 🙂

    Bästa receptet på smoothie: köp hem frusna bär — typ björnbär och blåbär är min favorit men de röda funkar också — släng ner dem i en mixer, bryt i en banan och häll i en deciliter vaniljyoghurt eller två, toppa med lite apelsinjuice (Brämhults helst!) och sen är det bara att mixa så det står det härliga till. Mmmmm, kallt och tjockt och gott!

    ”Män som hatar kvinnor” är mycket trevlig, jag såg den förra veckan! Ha det så trevligt, säg hej till Micke om du kommer ihåg!

  2. Tja Ville! Tack för receptet, det lovar jag att jag testar någon dag! Kommer du förbi någon gång när värmen har brjat slå till igen så kan vi ha smoothiepartys hemma hos oss! 😀


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: